Your Cart

Retourneringsbeleid

Na ontvangst van uw producten, hebben klanten het recht om het pakket te openen en de producten te controleren. Producten kunnen worden teruggestuurd voor omruiling of terugbetaling. De terugbetaling of omruiling moet worden aangevraagd en geretourneerd binnen 14 dagen na leverdatum. 

De producten mogen niet gebruikt zijn, en de doos mag niet beschadigd zijn om in aanmerking te komen voor een terugbetaling. 

De producten moeten worden geretourneerd in alle originele verpakkingen, inclusief prijslabels, extra veters, hangtags, stofzakken en andere meegeleverde accessoires. Schoenen met gebruikssporen, beschadigde of ontbrekende schoenendozen en ontbrekende schoen accessoires, zoals extra veters, prijs labels, hangtags en stofzakken worden niet geaccepteerd voor een terugbetaling.

– Klanten kunnen binnen 14 dagen contact met ons opnemen via info@your-sneakers.nl om een terugbetaling of omruiling aan te vragen en ons het tracking nummer van de zending te sturen.

– Totdat een product ons bereikt, is de klant verantwoordelijk voor het product. Yoursneakers is niet verantwoordelijk voor retour verzendkosten of retourzendingen die verloren zijn gegaan. 

– Zodra uw retourzending bij ons is aangekomen en is goedgekeurd, kan het tot 10 werkdagen duren voordat u uw terugbetaling ontvangt op dezelfde manier als uw betaling.

Twijfelt u over welke maat u moet nemen. Zie de maattabellen: 

Snelle levering

In 5-10 werkdagen

14 dagen bedenktijd

14 dagen geld terug garantie

100% Secure Checkout

Ideal / Creditcard / Bancontant

Chat openen
Hallo👋
Kunnen we je helpen?